Levering binnen 2 werkdagen

Gratis retourneren

Kortingen tot wel 90%

Account 
Toggle Nav
Sluiten
 • Menu
 • Setting

Blog

 1. Presentatie nieuwe iPhone 12 september

  Dat meldt The Verge donderdag.

  Volgens geruchten worden er drie nieuwe iPhones aangekondigd tijdens het evenement. Het zou gaan om herziene versies van de iPhone 7 en 7 Plus, evenals een volledig nieuw model met een vrijwel randloos OLED-scherm. Het is niet bekend of dat apparaat verkocht wordt als de iPhone 8 of dat dit onder een andere naam gedaan wordt.

  De volledig vernieuwde iPhone wordt naar verluidt een stuk duurder. Het toestel wordt mogelijk in eerste instantie slechts in beperkte oplage beschikbaar. Reden zou zijn dat sommige onderdelen niet zo massaal geproduceerd kunnen worden als de bestaande iPhones.

  Naast de iPhones gaat Apple volgens geruchten ook een Apple TV met 4K-ondersteuning aanbieden.

  Het evenement wordt gehouden in het Steve Jobs Theater in het nieuwe hoofdkantoor van Apple, het Apple Park.

  Bron: nu.nl

  Continus Reading »
 2. Microsoft stopt met originele Xbox One

  Microsoft hoopt dat mensen kiezen voor de nieuwe Xbox One X. Op vrijdag ging een speciale versie daarvan, de Project Scorpio Edition, in de voorverkoop. Het is volgens Microsoft de krachtigste spelcomputer ter wereld. De Xbox One werd kwam in 2013 jaar geleden op de markt. De introductie werd geen succes, veel mensen kozen niet voor de Xbox maar voor de PlayStation 4 van concurrent Sony. Bron: telegraaf.nl
  Continus Reading »
 3. Studenten ontwerpen 'robotpak' voor verlamden

  Ruben de Sain, zelf dwarslaesiepatiënt, gaat het pak publiekelijk uitproberen. De studenten willen er vervolgens in oktober mee naar de Cybathlon Experience, die ze omschrijven als een soort Paralympische Spelen met bionische hulpmiddelen. Ze hopen daar te laten zien dat iemand met verlamde benen kan opstaan van een lage bank, over ruw terrein kan lopen of zelfs een trap op kan komen.

  ''Het lopen draagt ook bij aan de algehele mentale en fysieke fitheid en heeft een gunstig effect op bijkomende complicaties van een dwarslaesie, zoals blaas- en darmproblematiek'', zegt Ilse van Nes, revalidatiearts bij de Sint Maartenskliniek. Maar volgens Ruben de Sain, die er al mee bekend is, betekent het nog veel meer: ''Dat je na tien jaar gewoon weer kan staan en familie en vrienden op ooghoogte kan aankijken, geeft me een ontzettend fijn gevoel.''

  Bron: telegraaf.nl

  Continus Reading »